Gi deg selv den perfekte søvnposisjonen

elektrisk seng

Har du lagt merke til at det noen ganger er vanskelig å finne en god posisjon når du skal sove? Det føles som om noe er feil hele tiden, som at hodet ikke ligger godt, eller at ryggen har det litt vondt. Det kan det være forskjellige årsaker til, men det kan bare hende at du ligger feil, at kroppen ikke ligger i riktig posisjon. Det er ikke så lett å løse med en vanlig seng, men har du en elektrisk seng derimot, da er det plutselig mye lettere. Så lurer du kanskje på hva en elektrisk seng faktisk er for noe, og hvor du kan kjøpe det. En elektrisk seng er lignende det man ser i sykehus, hvor man kan både heve og senke madrassen til den blir perfekt, både ved hodet og ved føttene.

Det høres kanskje litt interessant ut, eller hva? Og det er fullt mulig å kjøpe, blant annet ved å følge lenken vi har lagt til. Den vil føre deg til Bedre Nætter, en butikk som også lager sengene som de selger. Det høres ut som en ganske god kombinasjon faktisk, da det er mye lettere å få informasjon, klage og ellers komme i kontakt direkte med produsenten. Det er ikke noe som alltid er så lett, og det er definitivt noe som er til Bedre Nætters fordel. Og hvorfor ikke ta en rask titt på hva som finnes der, for det er en svært god kombinasjon av pris og kvalitet der i tillegg.

Hvordan få det beste ut av en elektrisk seng

Selve sengen er jo det som frister først og fremst, og du bør også fokusere på selve kvaliteten. Ikke bare at den kan justeres. Er sengen god nok til å sove på bør være et viktig spørsmål. Om du ikke føler at du får et godt nok svar på det, så bør du bevege deg videre. Men om svaret er tilfredsstillende, så er det greit å vite visse ting. Som blant annet at du får en motor på begge sidene av sengen. Så om partneren din vil sove helt flatt, mens du vil kanskje heve føttene dine, så kan du faktisk gjøre det. Og da maskinen er helt stillegående, så kan du justere midt på natten, uten at du forstyrrer noen.

Det er jo et spørsmål mange har, om hvor sjenerende det er, og svaret er rett og slett at det ikke er det i det hele tatt! Du kan tilpasse sengen akkurat slik du selv vil ha det, og partneren din kan sove som den vil. Det blir jo ikke så mye bedre enn det. Og vit også at sengen i seg selv er like god som det å kjøpe en vanlig kontinentalseng. 

Forskjellen ligger altså i det at man kan justere hvordan sengen er posisjonert, for madrassen og alt det der er like bra. Spesielt når du handler hos Bedre Nætter. Faktisk så er det verdt å gi en sjanse, for du har en prøveperiode på 100 dager. Det gir deg god tid til test!